Snygga kaffebryggare

I tidigare inlägg har jag gått igenom vilka kaffebryggare som är mest prisvärda, vilka som lämpar sig bäst till singelhushåll mm. men idag tänkte jag bara fokusera på vilka kaffebryggare som ser bäst ut. Det är trots allt ganska kul att vara ytlig ibland.

Moccamaster finns tillgängliga i en rad olika färger, candy apple red är min personliga favorit men det finns även orange version som är väldigt snygg.

Brewer Image Gallery | Moccamaster©

Dessa maskiner är klassiker av en anledning, när det kommer till vanliga hederliga kaffebryggare är dessa mitt toppval. De är pålitliga, har bra garantier och gör gott kaffe gång på gång. Designen är snygg och konventionell, om man vill ha något spektakulärt kanske man ska leta efter en annan bryggare men jag har alltid varit ett fan av design som är vacker utan att vara uppseendeväckande.

Smeg är kända för sina retroinspirerade köksmaskiner. Personligen så gillar jag deras espressomaskin även om jag förstår att alla kanske inte gillar den lite bulliga designen.

Smeg espresso machine - black - Baking and Cooking

Det finns även en version som Smeg har tagit fram i samarbete med Dolce Gabbana. Jäkligt cool men designen innebär ett rejält prispåslag. Om du har mer pengar än vad du vet vad du ska göra med så finns det en hel rad med köksapparater av Dolce Gabbana. Designen påminner lite om svensk allmoge så maskinerna kan nog passa in i ett äldre svenskt kök.

Smeg Dolce & Gabbana Espresso Machine #williamssonoma | Smeg ...

Nespresso creatista plus J520 är en kapselbryggare i rostfritt stål. Förutom att det ger ett väldigt rent och elegant intryck så passar rostfritt stål in i de flesta kök. Köket det måste inte vara modernt utformat för att en kromfärgad bryggare ska passa in.

Nespresso - the new Creatista Plus | IL - YouTube

Citiz D12 är en annan maskin som lyckats ta sig in på listan. Det är något med svarta saker mer kromdetaljer som jag verkligen gillar. Perfekt till singelhushållet eller den som har ett trångt kök.

Amazon.com: Nespresso CitiZ Espresso Machine, Black (Discontinued ...

Ukeg nitro är en annan väldigt snygg kaffebryggare, den är dock enast till för att göra så kallad cold brew, en ganska speciell typ av bryggningsteknik som gör att kaffet mer liknar en guiness än en vanlig kopp kaffe.

uKeg Nitro Cold Brew Coffee Maker

Chemex pour over är en annan kaffebryggare som är väldigt snygg och stilren. Pour over fungerar ungefär om en vanlig kaffebryggare men här får du själv hälla vattnet på de malda kaffebönorna. Det är lite mer arbete men det är meditativt på något vis. Dessutom så får man mer kontroll över hur ens kaffe ska bli.

CHEMEX 3-Cup Pour-Over Glass Wood Handle Coffee Maker (16oz) - www ...

Lämna en kommentar